Ruský prezident Putin a taliansky expremiér Berlusconi strávili spoločný víkend na Sibíri

NETKY.SK • 29 Jún 2015, 14:46 • 2 min
Ruský prezident Putin a taliansky expremiér Berlusconi strávili spoločný víkend na Sibíri

Ruský prezident Vladimir Putin a bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi strávili spoločný víkend na Sibíri. Oznámil to dnes hovorca Kremľa Dmitrij Peskov, ktorého citovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorcu strávili Putin a Berlusconi uplynulý víkend v rekreačnom zariadení v ruskej Altajskej republike, ktoré patrí juhoruskému plynárenského koncernu Gazprom. 


Peskov zdôraznil, že Silvio Berlusconi bol v Rusku na súkromnej návšteve a ohľadne jeho víkendového pobytu s ruským prezidentom ďalšie informácie neposkytol. 


Podľa nepotvrdených správ médií však ich spoločný program na Sibíri zahŕňal turistiku, rybačku či účasť na tanečnom predstavení, uviedla talianska agentúra ANSA. 


Kontroverzný mediálny magnát Berlusconi (78) je podľa agentúry AP blízkym priateľom Vladimira Putina (62). V minulosti napríklad hostil rodinu šéfa Kremľa vo svojej súkromnej vile na Sardínii. Obaja muži sa nakrátko stretli aj počas nedávnej Putinovej návštevy Ríma.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies