Ruský podpredseda vlády: Soči nie je nebezpečnejšie ako New York

NETKY.SK • 6 Február 2014, 12:58 • 2 min
Ruský podpredseda vlády: Soči nie je nebezpečnejšie ako New York

SOČI - Rusi v spolupráci s inými krajinami zostavujú databázu potenciálnych teroristov.

slovakia

left justify in out

Pobyt v ruskom dejisku zimných olympijských hier 2014 Soči nepredstavuje väčšie riziko ako zdržiavanie sa v iných veľkomestách sveta. Myslí si to ruský podpredseda vlády Dmitrij Kozak. "Môžeme garantovať bezpečnosť návštevníkov ako ktorákoľvek iná vláda organizujúca masové podujatie. Som si istý, že úroveň bezpečnosti v Soči nie je nižšia ako v New Yorku, Washingtone či Bostone," uviedol pre Olympic News Service Kozak a doplnil, že Rusi v spolupráci s inými krajinami zostavujú databázu potenciálnych teroristov.

Ministerstvo vnútornej bezpečnosti USA varovalo letecké spoločnosti, že teroristi sa môžu pokúsiť prepašovať výbušniny v tubách na zubnú pastu. "Ak sa táto informácia potvrdí, naše špeciálne zložky na základe nej vyhodnotia túto hrozbu," uviedol Kozak a dodal: "Neexistuje dôvod veriť, že Soči je pod väčšou hrozbou ako iné mesto na svete. Myslím si, že obavy v súvislosti so zimnými olympijskými hrami by mohli byť menšie." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies