Ruský kouč Sluckij sa obáva blížiaceho sa duelu proti Švédsku

NETKY.SK • 3 September 2015, 10:03 • 2 min
Ruský kouč Sluckij sa obáva blížiaceho sa duelu proti Švédsku

MOSKVA - Tréner ruskej futbalovej reprezentácie Leonid Sluckij priznal, že sa obáva sobotňajšieho stretnutia proti Švédsku (začiatok o 18.00 h v Moskve) v rámci kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska.

slovakia

left justify in out

"Rusko má nového trénera. Nemali sme dostatok času na adaptáciu. Odkedy som pri mužstve, ubehlo iba krátke obdobie. Stále potrebujeme určitý čas na doladenie niektorých prvkov. Je preto možné, že nám v zápase proti Švédom nebude všetko fungovať tak, ako si predstavujeme," cituje web Európskej futbalovej únie (UEFA) slová 44-ročného trénera, ktorý okrem národného tímu sedí aj na lavičke CSKA Moskva.

 

Rodák z Volgogradu sa stal trénerom ruskej reprezentácie začiatkom augusta, národný tím povedie do skončenia eliminácie ME 2016. Mužstvo prevzal po Talianovi Fabiovi Capellovi, s ktorým Ruský futbalový zväz rozviazal zmluvu v júni tohto roka. Sluckij je prvým ruským trénerom na lavičke "zbornej" po deviatich rokoch.

 

Rusi po šiestich zápasoch kvalifikácie ME 2016 figurujú na treťom mieste tabuľky G-skupiny so štvorbodovým mankom na druhé Švédsko (12 b). Nečakane vedie Rakúsko so 16 bodmi. V septembri ich okrem súboja so Švédmi čaká ešte duel v Lichtenštajnsku. V októbri sa predstavia v Moldavsku a doma s Čiernou Horou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies