Ruský hovorca prezradil ako Putin vníma Donalda Trumpa

NETKY.SK • 13 Júl 2018, 14:52 • 2 min
Ruský hovorca prezradil ako Putin vníma Donalda Trumpa

MOSKVA - Dmitrij Peskov, hovorca ruského prezidenta, povedal, kto je Donald Trump pre Vladimíra Putina.

slovakia

left justify in out

Pre ruského prezidenta je Donald Trumo "prezidentom Spojených štátov amerických, s ktorým bude rokovať v pondelok."

 

Takto Peskov komentoval vyhlásenie Donalda Trumpa, o tom že Vladimír Putin nie je jeho nepriateľ, ale konkurent. Avšak podľa vyhlásení na tlačevej konferencii v sídle NATO, americký prezident dúfa, že sa Putin stane jeho priateľom.

 

Stretnutie Putina a Trumpa je zaplánované na pondelok 16. júla v Helsinkách. Trump očakáva, že počas stretnutia s Putinom prediskutujú situáciu v Sýrii a na Ukrajine, ako aj otázku údajného zasahovania Ruska do amerických volieb.

 

Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov medzitým v rozhovore s Larrym Kingom pre RT uviedol, že takéto obvinenia proti Rusku nie sú podložené žiadnymi faktami. Lavrov tiež poznamenal,že politika západu voči Rusku je založená na takých frázach ako "veľmi pravdepodobné" a "neexistuje žiadne iné logické vysvetlenie".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
KAratina New
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies