Ruský gigant má vážny záujem o Boženíkove služby

NETKY.SK • 5 December 2019, 12:29 • 2 min
Ruský gigant má vážny záujem o Boženíkove služby

BRATISLAVA - Útočník slovenskej futbalovej reprezentácie Róbert Boženík sa ukázal vo veľmi dobrom svetle počas našej kvalifikácie na EURO 2020. Všimli si to aj agenti z hlavného mesta Ruska.

slovakia

left justify in out

Vo svojej kariére by mohol tento stále ešte len 20-ročný futbalista pokračovať v Moskve. Ako ruský športový web sports.ru, útočníka MŠK Žilina chce získať tamojší veľkoklub CSKA Moskva. "Armejci" by Boženíka radi získali už v zime najprv na hosťovanie a následne natrvalo. Okrem CSKA po ňom pokukujú aj kluby v nemeckej Bundeslige. 

 

img


Boženík rozbehol profesionálnu kariéru priam raketovou rýchlosťou. Do žilinského A-mužstva prenikol na začiatku uplynulej sezóny. Dosiaľ v najvyššej slovenskej súťaži odohral 48 zápasov, strelil v nich 16 gólov. V júnovom medzištátnom prípravnom stretnutí proti Jordánsku debutoval v "najcennejšom drese". Za Slovensko doteraz nastúpil osemkrát a zaznamenal štyri presné zásahy, z toho tri v kvalifikácii ME 2020.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grateful for these indescribable and unforgettable moments 🙏🏽⚽️🇸🇰 #slovenskisokoli

Príspevok, ktorý zdieľa Róbert Boženík (@robobozenik),


"CSKA potrebuje takýto typ útočníka. Boženík je klasický šestnástkový hráč. Zdobí ho rýchlosť, vytrvalosť a vie si dokonale nájsť voľný priestor," charakterizoval Boženíka spomenutý ruský web.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies