VIDEO Ruský dron natočil hrôzy vojny v Sýrii

NETKY.SK • 21 Október 2015, 17:54 • 2 min
VIDEO Ruský dron natočil hrôzy vojny v Sýrii

DAMASK – Ofenzíva sýrskej armády na predmestí Damasku bola zachytená na video ruským dronom. Vojaci a tanky prezidenta Asada útočia na pozície rebelov.

slovakia

left justify in out

Alexander Pušin z ruskej televízie RTR zverejnil tieto video zábery z bojov v Damasku vo vysokom rozlíšení a podľa údajov ide o útoky sýrskej armády na predmestí Damasku Džobar. Novinár získal povolenie na natáčanie dronom od ruského ministerstva obrany.

 

 

Ruské ministerstvo obrany zverejňovalo zábery z útokov na pozície teroristov iba z veľkej vzdialenosti a väčšinou išlo o čiernobiele zábery.

 

Na videu je vidieť mesto, v ktorom pred vojnou žili takmer dva milióny obyvateľov. Viac ako štyri roky je v rukách odporcov režimu prezidenta Bašára Asada a počas tejto doby v ňom prebiehajú masívne boje. Dron natočil rôzne výbuchy, streľbu tankov na pozície rebelov či dokonca letiacu raketu na samotný dron.

 

Celé mesto je už niekoľko rokov neobývateľné, zahynuli tu tisíce ľudí a údajne tu boli použité aj chemické zbrane.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona