Ruský doktor predpovedal pandémiu koronavírusu a vyvrátil mýtus o smrteľných injekciách

NETKY.SK • 13 Máj 2020, 13:05 • 2 min
Ruský doktor predpovedal pandémiu koronavírusu a vyvrátil mýtus o smrteľných injekciách

MOSKVA - Informácie o smrteľných injekciách a čipovaní ľudí pod zámienkou testovania na koronavírus sú úplný nezmysel, povedal doktor Alexander Myasnikov. Jeho slová sú uvedené na portáli stopkoronavirus.rf.

slovakia

left justify in out

Mýtus o smrteľných injekciách

"Polícia a lekári údajne chodia po bytoch a podávajú ľudom vakcíny, ktoré ich majú pomaly zabíjať. Tieto informácie sa museli vyvrátiť", povedal doktor. Myasnikov poznamenal, že ide o rovnaký výmysel ako aj falošné informácie o tom, že pacientov, ktorí ochoreli na COVID-19 údajne predávajú na organy.

 

img

 

"Nikto nechodí do bytov. Ak je potrebné vykonať test, napríklad, ak ste boli v kontakte s osobou pozitívnou na vírus, určite na to budete upozornený", vysvetlil doktor. Ak je váš známy a alebo priateľ označený ako pacient s COVID-19, špecialista odporúča zavolať osobe a upresniť informácie.

 

"V každom prípade máte právo jednoducho neotvárať dvere. Mohli by to byť cudzinci, alebo vrahovia s injekčnými striekačkami", uzavrel Myasnikov.

 

img

 

Doktor Myasnikov predpovedal pandémiu niekoľko týždňov pred výskytom koronavírusu

"Prasiaca chrípka N1H1 v roku 1919 zabila 1/5 vtedajšej populácie: po celom svete evidovali asi sto miliónov úmrtí", napísal Myasnikov začiatkom novembra minulého roka. Uvažoval, či sa takáto epidémia môže opakovať. Lekár pripustil, že je to otázkou času. Myasnikov napísal, že medzi zvieratami neustále cirkulujú vírusy, ktoré sa ale neprenášajú na ľudí. Doktor vyjadril názor, že nová infekcia by mala pochádzať práve od zvierat a to sa stane v dôsledku mutácie.

 

"Katastrofa je len pár mutácií od nás"

Lekár vtedy poznamenal, že vakcínu bude možné vytvoriť iba po evidovaní vírusu u ľudí, čo je bez infikovania sa nemožné.

"Katastrofa je len pár mutácií od nás", upozornil Myasnikov a dodal, že vedci v súčasnosti vyvíjajú univerzálnu vakcínu proti všetkým typom chrípkového vírusu. "Zostáva len modliť sa, že vedci ju stihnú vyvinúť skôr, ako vypukne neznámy a zmutovaný vírus vtáčej chrípky alebo ošípaných z ktorejkoľvek oblasti Číny alebo Indie",- dospel k záveru doktor.

 

Koronavírus v Rusku

V Rusku bolo zaregistrovaných 232-tisíc infikovaných, vyše 43-tisíc bolo vyliečených a viac ako dvetisíc nakazených zomrelo.

 

Zdroj:  https://ria.ru/20200513/1571351908.html

            https://ria.ru/20200323/1569044739.html

 

      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona