Ruský chodec Ruzavin suspendovaný za doping

NETKY.SK • 14 Október 2014, 15:10 • 2 min
Ruský chodec Ruzavin suspendovaný za doping

MOSKVA - Dvadsaťosemročný ruský chodec Andrej Ruzavin dostal stop od Ruskej antidopingovej agentúry za pozitívny nález. Je tak ďalším z množstva ruských atlétov, ktorých meno sa objavilo v spojitosti s dopingom v nedávnej minulosti. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

"Ruzavin je podozrivý z užitia alebo pokusu o užitie zakázanej látky, resp. zakázanej metódy a je suspendovaný zo všetkých súťaží aj oficiálnych tréningov," informovala vo vyhlásení Ruská antidopingová agentúra. Momentálne majú tresty za doping viacerí ďalší členovia ruskej chodeckej reprezentácie. Ruzavin je juniorským majstrom sveta aj Európy, v máji bol tretí na Svetovom pohári na Taiwane. Ruskí vyšetrovatelia momentálne podrobne preverujú členov národného centra chodeckej reprezentácie, z ktorého až 17 športovcov v minulých rokoch čelilo trestom za doping.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies