Ruský bulvár zverejnil tajné video s Putinom

NETKY.SK • 17 Apríl 2013, 15:07 • 2 min
Ruský bulvár zverejnil tajné video s Putinom

MOSKVA - Ruský bulvárny spravodajský portál Life News si pohneval prezidenta Vladimira Putina po tom, ako zverejnil tajné video z rokovania vlády v Moskve.

slovakia

left justify in out

Putin sa na ňom členom kabinetu vyhráža, že ich vyhodí, ak svoju prácu nezefektívnia. Šéf Kremľa tieto slová povedal po tom, ako prítomných novinárov požiadal, aby si vypli kamery a zariadenia na záznam zvuku. "Buď je moja práca neefektívna, alebo je neefektívna práca vás všetkých a musíte odísť," hovorí na videu šéf Kremľa. "Dnes sa prikláňam k druhej možnosti," dodal.

Life News je prokremeľský bulvárny portál, ktorý sa politike príliš nevenuje a svoju pozornosť zameriava najmä na celebrity. Do rovnakej mediálnej skupiny patrí aj podobne zameraný denník Žizň (Život). Video zverejnené na portáli LifeNews.ru redaktori označili za "senzáciu" a publikovali ho s titulkom Vladimir Putin sa vyhráža, že rozpustí vládu! Putinov hovorca Dmitrij Peskov konanie novinárov označil za "poburujúce a z etického hľadiska neprípustné". Life News medzitým informovali, že ich redaktorov prestanú púšťať na pravidelné rokovania vlády organizované každý týždeň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona