Rusko: Tiger v zoo vážne zranil trojročné dieťa

NETKY.SK • 6 Január 2012, 09:48 • 2 min
Rusko: Tiger v zoo vážne zranil trojročné dieťa

Rusko: Tiger v zoo vážne zranil trojročné dieťa

slovakia

left justify in out

img

Sibírsky tiger vystupujúci v putovnej zoologickej záhrade na ruskom Ďalekom východe spôsobil dnes vážne zranenia trojročnému chlapcovi, ktorého schmatol do svojich pazúrov v meste Blagoveščensk v Amurskej oblasti Ruska. 
Rodičia postavili chlapca priamo pred klietku tigra, aby ho vyfotografovali, keď doňho zviera cez mreže zaťalo svoje pazúry a zuby a dieťa vážne zranilo. Informoval o tom vyšetrovací výbor na svojej webovej stránke.
Ruská televízia oznámila, že chlapec utrpel otvorené poranenia hlavy a mozgu a tržné rany.
Hovorca záchrannej služby povedal denníku Komsomoľskaja pravda, že tréner pustil tigra z klietky, aby pózoval pre fotografiu.
Divé zvieratá pravidelne napadajú návštevníkov zoo a cirkusov v Rusku a v krajinách bývalého Sovietskeho zväzu. Tieto zariadenia bývajú často spustnuté a nebezpečné. 
V máji 2010 lev v zoo v Tambove na juhu Rusku vtiahol štvorročné dievčatko cez mreže do svojej klietky a potrhal jej krk a ruku, informoval server news24.com.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies