Rusko smúti. Mladý hokejista prišiel o život počas zápasu

NETKY.SK • 17 Marec 2021, 10:25 • 2 min
Rusko smúti. Mladý hokejista prišiel o život počas zápasu

Hokejový svet smúti. Počas zápasu juniorksého tímu Dinama Petrohrad proti Lokomotiv Jaroslavľ trafil 19-ročného hokejistu puk do hlavy. Na zranenie v nemocnici zomrel.

slovakia

left justify in out

19-ročný Timur Fajzutdinov, kapitán juniorského tímu Dinamo Petrohrad, zomrel po zásahu pukom do hlavy. Hráč hosťujúceho tímu nahadzoval puk do útočného pásma, no puk zasiahol Fajzutidonova do hlavy, po čom skolaboval a padol na ľad, kde nehybne ležal.

 

Na ľade ho ošetroval klubový lekár, no musel poputovať do nemocnice. Tam o život bojoval tri dni, ale ťažký boj prehral. Hráč mal zlomenú spánkovú kosť, krvácanie do mozgu a poškodenú krčnú tepnu.

„Klub vyjadruje sústrasť rodine a priateľom,“ napísalo Dinamo Petrohrad na svojom Instagrame.

 

 

Vedenie klubu Dinamo Petrohrad uviedlo, že najbližšie zápasy v súťažiach vrátane Kontinentálnej hokejovej ligy sa začnú minútou ticha na uctenie Fajzutdinovej pamiatky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies