Rusko pripravuje výstavbu hráčskeho komplexu vo Vladivostoku

NETKY.SK • 23 Máj 2012, 07:06 • 2 min
Rusko pripravuje výstavbu hráčskeho komplexu vo Vladivostoku

Rusko pripravuje výstavbu hráčskeho komplexu vo Vladivostoku - Politika Rusko pripravuje výstavbu rozsiahleho hráčskeho a zábavného komplexu v ďalekovýchodnom prístavnom meste Vladivostok, ktoré by malo konkurovať tradičným výletným cieľom kasínových turi

slovakia

left justify in out

img

Rusko pripravuje výstavbu rozsiahleho hráčskeho a zábavného komplexu v ďalekovýchodnom prístavnom meste Vladivostok, ktoré by malo konkurovať tradičným výletným cieľom kasínových turistov v Ázii - Macau a Singapuru.
      Vladivostok, nachádzajúci sa pri hraniciach Ruskej federácie s Čínou, je známy najmä ako dôležitý dopravný uzol - konečná zastávka Transsibírskej magistrály - a sídlo Tichooceánskej flotily, námornej jednotky ruskej armády.
      Mesto je dejiskom tohtoročného summitu krajín Ázijsko-tichomorskej hospodárskej spolupráce (APEC), vďaka čomu vláda investovala do zlepšenia infraštruktúry vo Vladivostoku, ako aj do obnovy hlavných ulíc.
      V súčasnosti pripravujú podobné projekty na prilákanie zahraničných hráčov aj Filipíny a Vietnam, upozornila agentúra Reuters.
      Ruská štátna spoločnosť Naš Dom Primorje oznámila dnes na svetovej výstave Global Gaming Expo v Macau prípravu hráčskeho komplexu pri Vladivostoku na rozlohe šesť kilometrov štvorcových a vyzvala investorov, aby sa zapojili do súťaže o jeho výstavbu.
      Vladivostok patrí medzi štyri zóny, ktoré Kremeľ stanovil za zóny, kde je možné prevádzkovať kasína a hazardné hry.
      Naš Dom Primorje si za hlavného poradcu pre tender na výstavbu rezortu vybrala firmu Galaviz and Company so sídlom v americkom Las Vegas.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona