Rusko nesúhlasí s možnou intervenciou v Sýrii ani s novými opatreniami BR OSN

NETKY.SK • 30 Máj 2012, 11:05 • 2 min
Rusko nesúhlasí s možnou intervenciou v Sýrii ani s novými opatreniami BR OSN

Rusko nesúhlasí s možnou intervenciou v Sýrii ani s novými opatreniami BR OSN - Politika Rusko je kategoricky proti vojenskej intervencii v Sýrii a domnieva sa, že pre Bezpečnostnú radu OSN by bolo v tejto chvíli predčasné zvažovať nové opatrenia ohľadne

slovakia

left justify in out

img

Rusko je kategoricky proti vojenskej intervencii v Sýrii a domnieva sa, že pre Bezpečnostnú radu OSN by bolo v tejto chvíli predčasné zvažovať nové opatrenia ohľadne krízy v Sýrii. Pre agentúru Interfax to dnes povedal námestník ruského ministra zahraničných vecí Gennadij Gatilov.
      Odmietavý postoj k možnému vojenskému zásahu v Sýrii vyjadrila dnes prostredníctvom svojho rezortu diplomacie opätovne aj Čína, informovala agentúra Reuters. 
      Francúzsky prezident Francois Hollande v utorok uviedol, že vojenská intervencia v Sýrii nie je vylúčená pod podmienkou, že prebehne na základe rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN. 
      Nemecký minister zahraničných vecí Guido Westerwelle sa nechal počuť, že jeho krajina bude presadzovať "nové zapojenie sa" Bezpečnostnej rady OSN do riešenia situácie v Sýrii.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies