VIDEO Ruskí fanúšikovia po góle proti Slovensku zapálili svetlicu, Rusko môže byť vylúčené z Euro 2016!

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 19:41 • 2 min
VIDEO Ruskí fanúšikovia po góle proti Slovensku zapálili svetlicu, Rusko môže byť vylúčené z Euro 2016!

LILLE – Dnešný zápas Ruska proti Slovensku priťahoval značnú pozornosť futbalovej verejnosti aj riadiacich futbalových orgánov. Nešlo ani tak o samotné tímy, ako o fanúšikov nášho súpera.

slovakia

left justify in out

Ruskí fanúšikovia totiž kvôli masívnym výtržnostiam pred zápasom s Anglickom narobili svojej krajine nemalé problémy. Výtržnosti pokračovali aj počas zápasu a dokonca aj po záverečnom hviezde. Európska futbalová asociácia UEFA v utorok oznámila podmienečné vylúčenie Ruska z turnaja Euro 2016.

UEFA sa konkrétne vyjadrila, že ak ruskí fanúšikovia spôsobia výtržnosť akéhokoľvek druhu v ďalšom priebehu Euro 2016, tak ruskú reprezentáciu vylúčia z turnaja.
 

Čo to presne znamená?

Konkrétne to znamená, že ak ruskí fanúšikovia urobia čokoľvek zakázané, tak by si ruská futbalová reprezentácia mohla baliť kufre. Bude to znieť neuveriteľne, ale presne to sa stalo v dnešnom zápase Ruska proti Slovensku na štadióne Stade Pierre-Mauroy.

 



Po góle Denisa Glušakova v 80.minúte, ktorým Rusko znížilo na 1-2, došlo k zapáleniu svetlice v sektore ruských fanúšikov. Práve tento incident by mohol stáť Rusko veľmi veľa.

Okamžite sa ozvalo mnoho hlasov, ktoré požadujú vylúčenie Ruska z turnaja a rozhodnutie teraz leží na UEFA. Sociálne siete zaplavili komentáre odsudzujúce tento čin, čo by v konečnom dôsledku mohlo vyvinúť ešte väčší tlak na riadiace futbalové orgány pri ich rozhodovaní.

 

Pozrite si video a urobte si vlastný názor, či je za tento čin adekvátne vylúčenie tímu z Euro 2016.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona