Ruské raketové vojská začali rozsiahle manévre v 12 oblastiach

NETKY.SK • 12 Február 2015, 11:09 • 2 min
Ruské raketové vojská začali rozsiahle manévre v 12 oblastiach

MOSKVA - Ruské Raketové vojská strategického určenia (RVSN) začali rozsiahle vojenské cvičenia v 12 oblastiach krajiny, informovala dnes agentúra Ria Novosti s odvolaním sa na ministerstvo obrany.

slovakia

left justify in out

"Na rozsiahlych manévroch RVSN v 12 oblastiach (od Tverskej po Irkutskú oblasť) sa zúčastňuje vyše 30 raketových plukov. Na cvičeniach sa zúčastňujú mobilné i stacionárne skupiny RVSN," uvádza sa vo vyhlásení ruského ministerstva obrany.

 

Médiá v utorok informovali, že vyše 600 ruských vojakov začalo manévre na Kryme a ďalších 2000 v Južnom vojenskom okruhu.

 

Ruská Čiernomorská flotila spresnila, že do manévrov na Kryme sa zapojili pobrežné obranné jednotky. K dispozícií majú 50 kusov vojenskej techniky.

 

Cvičenie približne 2000 prieskumníkov v Južnom vojenskom okruhu, ktorého časť susedí s Ukrajinou, by malo trvať mesiac, uviedol nemenovaný predstaviteľ okruhu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies