Ruské motorkárske hnutie "Night Wolves" má v úmysle dobyť Slovensko

NETKY.SK • 25 Júl 2018, 17:06 • 2 min
Ruské motorkárske hnutie "Night Wolves" má v úmysle dobyť Slovensko

TRNAVA - Motorkárska skupina "Night Wolves" založila tréningovú zakladňu na Slovensku. Tu sa jej členovia učia strielať, ako aj údržbe obrnených vozidiel.

slovakia

left justify in out

Pre širokú verejnosť bude základňa otvorená v septembri. Ministerstvo zahraničných vecí SR a médiá bijú na poplach, ale slovenské ministerstvo vnútra nemá v úmysle zasahovať.
     

Ruské motorkárske hnutie prišlo na usadlosť Jozefa Hambelaka, ktoré sa nachádza v Dolnej Krupe, v okrese Trnava. Jozef Hambelak, ktorý pred niekoľkými rokmi kúpil pozemok, na mieste bývalého vidieckeho družstva, tam doniesol obrnené vozidlá a tanky a tiež vybudoval trasu. 
     

Ministerstvo zahraničných vecí Slovenskej republiky oficiálne vyjadrilo obavy z toho, že ruský motorkársky klub, ktorý otvorene "vyzýva k pripojeniu Donbasu k Ruskej federácii", otvoril svoju pobočku na Slovensku. Na ministerstve tiež vyhlásili, že činnosť "Night Wolves" na Slovensku by mala byť pozorne sledovaná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies