FOTO Ruské celebrity sa zapojili do Kefírovej výzvy

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 12:42 • 2 min
FOTO Ruské celebrity sa zapojili do Kefírovej výzvy

RIGA/MOSKVA - Viaceré ruské celebrity sa zúčastnili na novej charitatívnej akcii, keď si jednotlivci na hlavu lejú studený kefír a fotografie z tohto zážitku zverejňujú na sociálnej sieti Instagram.

slovakia

left justify in out

Účastníci nazývajú tento úkon Ice Kefir Challenge (Kefírová výzva), ktorý napodobňuje charitatívnu akciu Ľadová výzva (Ice Bucket Challenge) z roku 2014.
     

Informoval o tom nezávislý spravodajský a monitorovací portál Meduza, publikujúci v ruštine a sídliaci v lotyšskej metropole Riga.
     

Ľadová výzva prebiehala na pomoc ľuďom s amyotrofickou laterálnou sklerózou (ALS), degeneratívnym ochorením nervových buniek. Počas charitatívnej akcie si ľudia liali na hlavu vedrá s ľadovou vodou.
     

Do novej kefírovej výzvy sa zapojili spevák Alexej Vorobiov, komička Jelena Vorobejová, herečka Anastasija Denisovová aj balerína Anastasija Voločkovová. Každá z týchto celebrít vyzvala niekoľko svojich priateľov, aby sa do kampane zapojili - hoci väčšina z týchto ľudí výzvu zatiaľ ignorovala.

 

 Alexej Vorobiov

 


 Jelena Vorobejová     

 

 

Недавно узнала про социальную программу «Молочная кухня» (бесплатное питание для детей до трех лет). В знак поддержки хорошего и полезного дела присоединяюсь к всемирной эстафете Ice Kefir Challenge, и обливаюсь кефиром. Приняла вызов от «СтарХита» @starhit_ru и передаю эстафету Михаилу Грушевскому @grushevskiymikhail, Денису Лесницкому @lesnitskiy и Николаю Баскову @nikolaibaskov #icekefirchallenge #новость #еленаворобей #журнал #стархит #starhit

Fotka zveřejněná uživatelem Елена Воробей (@vorobei_elena),

 

 

Anastasija Denisovová

 

 

 

Cieľom kefírovej výzvy je pritiahnuť pozornosť na sociálnu kampaň s názvom Mliečna kuchyňa, ktorá je zameraná na poskytovanie bezplatnej stravy deťom do troch rokov. Prvá fotografia z tejto akcie sa objavila 29. marca, informoval portál Meduza.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona