Ruské bojové lode vyšli "na lov"

NETKY.SK • 14 Apríl 2018, 14:58 • 2 min
Ruské bojové lode vyšli "na lov"

MOSKVA - Podľa správ amerických monitorovacích agentúr, námornú základnú v Tartuse (Sýria) opustilo sedem lodi z kontingentu Ruského Námorníctva. Informuje NTV.ru.

slovakia

left justify in out

Sú to povrchové lode triedy "torpédoborec", dva sabotážne člny a niekoľko ponorkových lodí triedy "Kill".  Západní analytici sú znepokojení náhlym zmiznutím bojových lodí. 
     

Kde boli tieto lode premiestnené, akú úlohu dostali posádky flotily, ako ich chce Rusko použiť v súčasnej situácii? Takéto otázky kladú politickí experti a prinášajú do Washingtonu ťažké myšlienky a žiadne odpovede. Tieto ruské vojenské lode môžu byť kdekoľvek. Úlohy, ktoré im boli pridelené žiadne pochybnosti nevyvolávajú. 

     

Americké vojnové lode sú teraz vo veľkom nebezpečenstve. Po začatí plánovaného bombardovania Sýrie, Amerika v prvých hodinách konfliktu riskuje, že zostane bez stredomorskej flotily. 
     

Americká Stredomorská flotila sa môže stať majetkom "námorného veliteľa Poseidona", navždy pochovanou medzi spornými sedimentami Stredozemného mora.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona