Ruské komando v Petrohrade zlikvidovalo štyroch militantov z Kaukazu

NETKY.SK • 17 August 2016, 15:03 • 2 min
Ruské komando v Petrohrade zlikvidovalo štyroch militantov z Kaukazu

PETROHRAD - Štyroch militantov zabili členovia ruskej špeciálnej jednotky počas dnešnej operácie v Petrohrade, kde sa v bytovom dome zabarikádovala ozbrojená skupina z Kaukazu. Informovala o tom agentúra RIA Novosti s odvolaním sa na svoje zdroje v bezpečnostných zložkách.

slovakia

left justify in out

Ruská Federálna bezpečnostná služba (FSB) uviedla, že komando zlikvidovalo militantov v odvetnej paľbe. FSB ešte predtým informovala, že v byte sa ukrývali "osoby, ktoré sa nachádzajú na federálnom zozname hľadaných osôb pre obvinenie z členstva v ilegálnych ozbrojených skupinách na území severokaukazského regiónu".

 

V ruských médiách sa objavila informácia, že špeciálna operácia v Petrohrade sa konala na základe poznatkov bezpečnostných zložiek juhoruskej Kabardsko-balkarskej republiky. Tamojšie úrady sa k tomu ale odmietli vyjadriť, dodala RIA Novosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona