Ruské bezpečnostné sily prekazili tento rok 60 teroristických útokov

NETKY.SK • 20 December 2017, 19:09 • 2 min
Ruské bezpečnostné sily prekazili tento rok 60 teroristických útokov

MOSKVA - Ruské bezpečnostné sily prekazili tento rok 60 teroristických útokov, uviedol v stredu ruský prezident Vladimir Putin, ktorého citovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Rusko sa bude aj naďalej usilovať o "zničenie semenísk medzinárodného terorizmu", povedal dnes pri príležitosti Dňa zamestnancov štátnych bezpečnostných agentúr ruský prezident.

 

Šéf Kremľa v nedeľu telefonoval svojmu americkému náprotivkovi Donaldovi Trumpovi a poďakoval sa mu za informácie od americkej Ústrednej spravodajskej služby (CIA), ktoré Rusku pomohli zmariť sériu plánovaných útokov v Petrohrade vrátane bombového útoku na tamojšiu Kazanskú katedrálu.

 

Vo svojom stredajšom príhovore pred pracovníkmi ruských tajných služieb však Putin napriek tomu zdôraznil potrebu odhaľovania cudzích agentov pôsobiacich na ruskom území, ako aj nutnosť mariť pokusy iných štátov zasahovať do vnútorných záležitostí Ruska.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona