Ruské bezpečnostné sily neutralizovali tento rok na severnom Kaukaze 95 militantov

NETKY.SK • 11 Október 2016, 16:55 • 2 min
Ruské bezpečnostné sily neutralizovali tento rok na severnom Kaukaze 95 militantov

MOSKVA - Celkovo 95 militantov "neutralizovali" tento rok ruské bezpečnostné zložky na severnom Kaukaze. Informoval o tom dnes riaditeľ ruskej Federálnej bezpečnostnej služby (FSB) Alexandr Bortnikov na schôdzke Národného protiteroristického výboru (NAK), ktorého je predsedom.

slovakia

left justify in out

"V uplynulom období bol zmarený jeden teroristický útok na severnom Kaukaze. Zadržaných bolo 49 militantov a ich 328 spolupracovníkov. Neutralizovaných bolo celkovo 95 militantov. Medzi nimi boli 15 vodcovia polovojenských skupín vrátane vodcov ilegálnych ozbrojených skupín pôsobiacich v Kabardsko-Balkarsku a Dagestane," citovala Bortnikova na schôdzke NAK v Piatigorsku agentúra TASS.

 

Podľa Bortnikova bezpečnostné zložky naďalej pracujú na normalizácii situácie v regióne. Okrem iného sa snažia eliminovať aj finančné kanály militantov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies