Ruská supermodelka Vodianova sa stala päťnásobnou matkou

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 18:59 • 2 min
Ruská supermodelka Vodianova sa stala päťnásobnou matkou

MOSKVA - Ruská supermodelka a herečka Natalia Vodianova sa stala päťnásobnou matkou. O radostnú správu sa podelila v utorok samotná 34-ročná modelka, keď prostredníctvom služby Instagram zverejnila emotívnu fotografiu, na ktorej drží novorodenca za nohu.

slovakia

left justify in out

"Krásny drobček, ktorý už objavuje svet s pomocou jeho bratov a sestry, pričom robí ocka hrdým," napísala k záberu. Ako tiež prezradila, chlapček sa narodil v sobotu 4. júna v skorých ranných hodinách. Spolu s otcom dieťaťa, ktorým je francúzsky podnikateľ Antoine Arnault, mu dali meno Roman.

 

 

Last Saturday (RUS below) early in the morning, our family welcomed a new baby boy: Roman. A beautiful little shrimp, discovering the world already with the help of his brothers and sister, and making Papa very proud. I am well, even if a bit tired, but ready for a big summer! Thank you to all my friends for their messages and to everyone for their support. >>>>>> 🇷🇺 Ранним утром субботы в нашей семье стало на одного мужчину больше. Ромашка уже дома и познает мир в окружении сестры и братьев. Антуан горд, я - уставшая, но счастливая и жду лета в надежде немного отдохнуть. Спасибо Вам мои дорогие за ваши сообщения и поддержку.

Fotka uverejnená používateľom Natalia Vodianova (@natasupernova),


Pre dvojicu ide o druhého spoločného potomka. V máji 2014 Vodianova priviedla na svet chlapca Maxima. Okrem nich má rodáčka z Nižného Novgorodu ďalšie tri deti - Viktora, Nevu a Lucasa - z manželstva s Justinom Portmanom, ktoré sa v roku 2011 po takmer desiatich rokoch skončilo.


Natalia Mikhailovna Vodianova sa narodila 28. februára 1982. Patrí medzi najúspešnejšie modelky sveta. Vlani ju magazín Forbes zaradil na štvrtú priečku rebríčka najlepšie platených modeliek na svete. Okrem modelingu sa príležitostne venuje aj herectvu. Objavila sa napríklad v snímkach CQ (2001), Probka (2009), Súboj Titanov (2010) alebo Belle du Seigneur (2012).
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies