Ruská modelka, ktorú medzinárodne hľadali, pracovala v Jordánsku ako luxusná prostitútka

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 19:08 • 2 min
Ruská modelka, ktorú medzinárodne hľadali, pracovala v Jordánsku ako luxusná prostitútka

MOSKVA - Ruská modelka Maria Sazonova (21), o ktorej život sa bála celá rodina a polícia ju hľadala po celom svete, sa konečne našla.

slovakia

left justify in out

Dievča sa našlo živé a zdravé, avšak okolnosti jeho záhadného zmiznutia všetkých nepríjemne šokovali. Polícia sa domnievala, že Maria sa stala ďalšou obeťou obchodu s bielym mäsom a bola väznená ako sexuálna otrokyňa na Blízkom východe. Únosy mladých dievčat a ich zneužívanie sú totiž v danej oblasti veľmi časté.

 

Krásna Maria v skutočnosti ušla do Jordánska z vlastnej vôle a síce nebola sexuálnou otrokyňou ale zarábala si „sprevádzaním bohatých mužov,“ čo je slušné pomenovanie prostitúcie za omnoho väčšie peniaze. Takéto dievčatá neposkytujú len „jednorázové“ sexuálne služby ale sprevádzajú zbohatlíkov na dovolenkách alebo iných výletoch, výmenou za peniaze a drahé darčeky.

 

img

 

Maria pred vyše týždňom zmizla aj so spolužiačkou Viktoriou Matveyevovou, po tom čo matke povedala, že ide robiť barmanku do zahraničia, aby si zarobila na nový mobil. Obe dievčatá následne s rodinou prerušili kontakt.

 

img

 

Ruské ministerstvo zahraničia zorganizovalo medzinárodné pátranie a dievčatá sa napokon našli v Jordánsku, odkiaľ boli v pondelok deportované.

 

Do Jordánska išli cez Bahrajn, kde sa Maria mala stretnúť s mužom, ktorého neskôr opísala ako svojho snúbenca. Ten jej mal dávať peniaze a kupovať luxusné darčeky.

 

Polícia identifikovala muža, ktorý mal byť s dievčatami v kontakte ako Hamza Z., no on informácie poprel.

 

"Medzi mojimi priateľmi je mnoho ruských dievčat a veľa krásnych Rusiek do Bahrajnu cestuje. Ale mená ako Viktoria a Maria som nikdy nepočul. Nič o nich neviem,“ citovali jeho slová ruské média.

 

Polícia celú situáciu stále vyšetruje. Matka Márie vyjadrila nad dcérou veľké znepokojenie. Tvrdí, že ešte nikdy na tak dlho nezmizla.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies