Rusíni budú plesať

NETKY.SK • 19 December 2012, 08:11 • 2 min
Rusíni budú plesať

Rusíni budú plesať - Kultúra Jubilejný 10. PLES RUSÍNOV V BRATISLAVE, ktorý si za doterajšie desaťročie vybudoval v hlavnom meste významnú tradíciu, sa bude konať 22.

slovakia

left justify in out

imgJubilejný 10. PLES RUSÍNOV V BRATISLAVE, ktorý si za doterajšie desaťročie vybudoval v hlavnom meste významnú tradíciu, sa bude konať 22. januára 2013 v hoteli Saffron 4*. Po deviatich ročníkoch sa tak podujatie sťahuje do centra metropoly do novootvoreného hotela na Radlinského ulici 27.

Ako informuje člen plesového výboru Vladimír Lichvár, podujatie si už tradične zachováva vysokú úroveň, pričom ponúkne autentický rusínsky program s hudobnou skupinou Karin z Ladomírovej. 

Predstaví sa aj ľudová hudba v podaní mladého tanečno-speváckeho súboru Ruthenika z Bratislavy, šíriaca rusínsku hudbu a kultúru v prostredí hlavného mesta. Rolu moderátorky prevezme Slávka Šmajdová z Divadla A. Duchnoviča z Prešova. Účastníkom sa bude podávať slávnostné plesové menu a v rámci druhej večere bude k dispozícii polnočný raut v podobe švédskych stolov. Ako každý rok sa stane súčasťou programu aj bohatá tombola s prekvapeniami a hlavnou cenou, ktorou bude práčka. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies