Rusi v Soči na piatom mieste, Česi šiesti, Slovinci siedmi

NETKY.SK • 20 Február 2014, 08:25 • 2 min
Rusi v Soči na piatom mieste, Česi šiesti, Slovinci siedmi

SOČI - Reprezentácia Ruska obsadila na domácom olympijskom turnaji v Soči konečnú 5. priečku. Podľa Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF) skončili na šiestom mieste Česi, siedma pozícia patrí Slovincom a ôsma Lotyšom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Také je poradie po stredajších štvrťfinálových súbojoch. Už pred nimi bolo známe umiestnenie posledných štyroch krajín na turnaji - 9. Švajčiarsko, 10. Rakúsko, 11. Slovensko, 12. Nórsko.
V piatkovom semifinále na seba narazia dvojice Švédsko - Fínsko a Kanada - USA. V prípade zámorského šlágra pôjde o "reprízu" finálového zápasu spod piatich kruhov z kanadského Vancouveru 2010, v ktorom zvíťazili domáci 3:2 po predĺžení. Bronzové medaily brali pred štyrmi rokmi Fíni, ktorí v súboji o tretie miesto zvrátili nepriaznivo sa vyvíjajúci duel so Slovákmi a zdolali ich 5:3. 

Známe konečné poradie mužského hokejového turnaja ZOH 2014 - podľa IIHF: 
5. Rusko, 6. Česko, 7. Slovinsko, 8. Lotyšsko, 9. Švajčiarsko, 10. Rakúsko, 11. Slovensko, 12. Nórsko



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies