Rusi v nasledujúcej sezóne v reprezentácii bez Ovečkina a Malkina!

NETKY.SK • 8 Jún 2017, 13:02 • 2 min
Rusi v nasledujúcej sezóne v reprezentácii bez Ovečkina a Malkina!

MOSKVA - Elitní svetoví útočníci Alexander Ovečkin a Jevenij Malkin zatiaľ nefigurujú medzi kandidátmi na ruský reprezentačný dres v sezóne 2017/2018. Vyplýva to z dokumentu, ktorý vo štvrtok publikoval ruské ministerstvo športu.

slovakia

left justify in out

Menoslov obsahuje 75 mien, z toho dve tretiny sú adepti na najcennejší dres a ďalších 25 hráčov vrátane Iľju Kovaľčuka je medzi náhradníkmi.

 

V celom zozname je 9 hráčov z NHL - Viktor Antipin, Andrej Vasilevskij, Nikita Kučerov, Vladislav Namestnikov, Jevgenij Kuznecov, Dmitrij Orlov, Andrej Mironov, Artemij Panarin a Ivan Provorov.

 

Podľa Ruskej hokejovej federácie, ktorá ministerstvu predložila dokument na schválenie, sa daný zoznam môže počas súťažného ročníka meniť v závislosti od situácie.

 

V sezóne 2017/2018 sú v medzinárodnom hokeji naplánované dva vrcholy - vo februári sa uskutočnia ZOH 2018 v kórejskom Pjongčangu a o tri mesiace neskôr majstrovstvá sveta v Dánsku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona