Rusi už čoskoro vyplatia Capellove dlhy

NETKY.SK • 1 September 2014, 16:07 • 2 min
Rusi už čoskoro vyplatia Capellove dlhy

MOSKVA - Taliansky tréner ruskej futbalovej reprezentácie Fabio Capello by už čoskoro mohol mať vyplatené všetky dlžoby. Rusi dlžia kormidelníkovi plat za posledné tri mesiace. Podľa denníka Sovietskij sport by všetko mohli vyrovnať už počas tohto týždňa.

slovakia

left justify in out

Meškanie posledných troch výplat zapríničili podľa Ruskej futbalovej únie technické problémy. V najbližších dňoch by mali Rusi všetko vyriešiť. Pomôcť k úhrade dlhu by mala aj suma osem miliónov amerických dolárov, ktoré únia dostala od Medzinárodnej futbalovej federácie za účasť na majstrovstvách sveta v Brazílii.

 

Capello ročne zarába 9 miliónov eur. Dlhy voči trénerovi reprezentácie nahnevali ministra šortu Vitalija Mutka, ktorý je aj hlavou národnej futbalovej únie. Capello by mal viesť Rusov do majstrovstiev sveta 2018, ktoré bude táto krajina organizovať. Pod jeho vedením zborná nepostúpila zo základnej skupiny MS 2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies