Rusi si chcú zaviazať Capella do MS 2018

NETKY.SK • 4 November 2013, 13:42 • 2 min
Rusi si chcú zaviazať Capella do MS 2018

MOSKVA - Fabio Capello bude o pokračovaní práce trénera ruskej futbalovej reprezentácie rokovať priamo s ministrom športu Vitalijom Mutkom. Talian postúpil s Rusmi na budúcoročné majstrovstvá sveta do Brazílie a ocitol sa pod tlakom, aby predĺžil zmluvu do nasledujúceho svetového šampionátu, ktorý v roku 2018 usporiadajú v krajine jeho súčasného pôsobiska.

slovakia

left justify in out

"Lichotí mi želanie fanúšikov, aby som zostal do majstrovstiev sveta 2018. Podľa mňa je to ale trochu predčasné, nemali by sme plánovať tak ďaleko. Teraz je treba sústrediť sa na súčasné problémy," povedal Capello pre Sport Express. Zotrvanie v Rusku nevylúčil, musí si ale preštudovať detaily navrhovanej spolupráce.

"Nie je to len otázka peňazí. Prebrať treba viaceré body, pretože ide o dlhodobú zmluvu. Ak sa nám podarí nájsť spoločnú reč, rád by som v Rusku zostal," pokračoval Capello. Pre svoj tím nachystal na november prípravné zápasy so Srbskom a Kórejskou republikou. Odohrajú ich v Spojených arabských emirátoch 15. a 19. novembra.

"Mali sme v pláne cestovať do USA na zápasy s Argentínou a Brazíliou, ale napokon sme túto myšlienku zavrhli, pretože lety tam a späť trvajú príliš dlho," vysvetlil dramaturgiu Capello, ktorý v roku 2012 vymenil na ruskej lavičke Dicka Advocaata.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona