Rusi proti Brazílčanom bez zraneného kapitána Denisova

NETKY.SK • 25 Marec 2013, 14:55 • 2 min
Rusi proti Brazílčanom bez zraneného kapitána Denisova

MOSKVA - Kapitán ruskej futbalovej reprezentácie Igor Denisov pre zranenie vynechá pondelňajší medzištátny prípravný zápas s Brazíliou, ktorý sa uskutoční v Londýne.

slovakia

left justify in out

Stredopoliar Zenitu Petrohrad má bližšie nešpecifikované zranenie. "Všetci sú stopercentne v poriadku. Problémy má len Denisov, pre drobné zdravotné ťažkosti mu v pondelok doprajem odpočinok," povedal na tlačovej konferencii tréner "zbornej" Fabio Capello.

Pri neúčasti Denisova bude kapitánom Rusov na štadióne FC Chelsea ďalší hráč úradujúceho ligového šampióna Zenitu Roman Širokov. Ako je známe, Rusom znepríjemnilo počasie prípravu na duel s Brazíliou, keďže dvakrát preložili ich stretnutie v Belfaste proti Severným Írom. Súboj napokon počas uplynulého víkendu neodohrali, mal by sa uskutočniť v zatiaľ neurčenom náhradnom termíne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies