Rusi prídu na Slovensko bez útočníka Panarina

NETKY.SK • 7 Apríl 2014, 14:20 • 2 min
Rusi prídu na Slovensko bez útočníka Panarina

MOSKVA - Ruská hokejová reprezentácia príde na dva prípravné zápasy do Bratislavy proti Slovensku v závere tohto týždňa bez útočníka Artemija Panarina.

slovakia

left justify in out

Podľa ruskej agentúry R-Sport sa ostane liečiť v Petrohrade, kde pôsobí v tamojšom SKA.

 

"Panarin príde na zraz reprezentácie do Novogorska, ale na Slovensko s veľkou pravdepodobnosťou nepocestuje. Namiesto toho sa v stredu vráti do Petrohradu, kde bude pokračovať v liečbe. Jeho účasť v ďalších zápasoch proti Lotyšsku je otvorená," povedal pre R-Sport zdroj z prostredia ruskej zbornej. 

 

Piatkový a nedeľňajší duel so Slovenskom budú premiérou trénera Olegsa Znaroksa na ruskej reprezentačnej lavičke. Po oba dni sa stretnutia v Slovnaft Arene Zimného štadióna Ondreja Nepelu začínajú o 17.00 h. V ruskej nominácii sú len hráči z Kontinentálnej hokejovej ligy, pre zdravotné dôvody chýbajú hviezdni Iľja Kovaľčuk a Alexander Radulov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies