Rusi predstavili logo MS 2018, boli aj kozmonauti

NETKY.SK • 29 Október 2014, 09:07 • 2 min
Rusi predstavili logo MS 2018, boli aj kozmonauti

MOSKVA - Hviezda ruského šoubiznisu, prezident Medzinárodnej futbalovej federácie, Fabio Cannavaro a k tomu všetkému kozmonauti - tých všetkých v utorok spojila prezentácia loga futbalových majstrovstiev sveta 2018 v Rusku.

slovakia

left justify in out

Večernú televíznu šou moderoval zabávač, herec a hudobník Ivan Urgant. Na "štúdiový" štadión si pozval lídra FIFA Seppa Blattera, prezidenta organizačného výboru Vitalija Mutka a kapitána talianskych majstrov sveta z roku 2006 Cannavara. Hlavnú rolu však zohrala trojčlenná ruská posádka vesmírnej stanice ISS, ktorá logo odhalila. Víťazný návrh prakticky kopíruje všeobecne známy tvar trofeje pre majstrov sveta. Z farieb dominuje červená, lopta na vrchole je prevažne modrá a všetky línie lemuje zlatá. 

 

"Predstavenie loga je úžasná udalosť, ktorou sa všetko začína. Nepochybujem o tom, že majstrovstvá sveta o štyri roky budú mať obrovský úspech," cituje stránka fifa.com Blattera. Cannavaro dostal za úlohu vymenovať troch najlepších futbalistov všetkých čias a nezaprel sa: "Jednotkou je Cannavaro, za ním Diego Maradona a Lionel Messi."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona