Rusi posilnia reprezentáciu pred MS 2018 o Nemca

NETKY.SK • 26 Január 2016, 15:57 • 2 min
Rusi posilnia reprezentáciu pred MS 2018 o Nemca

MOSKVA - Ruská futbalová reprezentácia v snahe zostaviť čo najsilnejší káder pred domácimi majstrovstvami sveta v roku 2018 siahne aj inde ako do vlastných zdrojov. Rusi majú pripravený pas pre defenzívneho stredopoliara Schalke 04 Romana Neustädtera.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák z ukrajinského Dnipropetrovska má na konte už dva štarty za reprezentačné mužstvo Nemecka, ale spĺňa podmienky na zmenu dresu národného tímu, keď v oboch prípadoch išlo len o priateľské stretnutia. "Pracujeme na tom, ale nie je to jednoduché," poznamenal k tejto záležitosti ruský minister športu a zároveň šéf futbalu v tamojšej krajine Vitalij Mutko.

 

Neustädter, ktorý je využiteľný aj v strede obrany na stopérskom poste, žije v Nemecku od začiatku deväťdesiatych rokov minulého storočia, keď tam jeho otec - tiež profesionálny futbalista - získal angažmán.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies