Rusi plánujú usporiadať zápas na lietadlovej lodi

NETKY.SK • 28 Máj 2012, 11:21 • 2 min
Rusi plánujú usporiadať zápas na lietadlovej lodi

Rusi plánujú usporiadať zápas na lietadlovej lodi - Hokej Marketing nepozná hranice, čoho ďalším dôkazom je nezvyčajný nápad ruských hokejových funkcionárov. Šéf tamojšej druhej najvyššej súťaže VHL German Skoropupov v rozhovore pre denník Sport-Express p

slovakia

left justify in out

img

Marketing nepozná hranice, čoho ďalším dôkazom je nezvyčajný nápad ruských hokejových funkcionárov. Šéf tamojšej druhej najvyššej súťaže VHL German Skoropupov v rozhovore pre denník Sport-Express prezradil, že plánujú usporiadať súťažný zápas na palube lietadlovej lode.
      Podľa Skoropupova je realizácia tohto zámeru mimoriadne náročná, nie však nesplniteľná úloha a údajne sa už v tomto smere podnikli prvé kroky. Významnú úlohu pritom zohráva skutočnosť, že vo VHL pôsobí klub ruského námorníctva HK VMF Petrohrad a práve ten by mal byť jedným z aktérov plánového stretnutia. "Zápas na lodi by bol unikátnou záležitosťou. Okrem náročnosti samotnej realizácie musíme počítať aj s prípadným ďalším problémom - počasím. Dokázali sme sa však už vyrovnať s náročnými sibírskymi podmienkami pri zápase pod holým nebom a nejako už zvládneme aj silný vietor nad morom," vyhlásil.
      Na nemenovanej lodi, kotviacej vo Fínskom zálive, by mala vyrásť kompletná hokejová infraštruktúra, potrebná k odohratiu zápasu. Hoci pre divákov vzhľadom k obmedzenej ploche veľa priestoru nezostane, vedenie VHL počíta s veľkým záujmom domácich i zahraničných televíznych staníc. "Viete si predstaviť tie zábery? Mnoho ľudí sa po vypočutí si našej myšlienky smeje, no s rovnakými posmeškami sme sa stretávali aj vlani pri zrode konceptu zápasov pod holým nebom," uviedol s tým, že problém nevidí ani v neustálom nakláňaní sa lode: "Oba tímy predsa budú mať rovnaké podmienky."

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona