Rusi otvoria šampionát len s 19-timi hráčmi na súpiske

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 07:37 • 2 min
Rusi otvoria šampionát len s 19-timi hráčmi na súpiske

OSTRAVA - Ruská hokejová reprezentácia nastúpi v piatok proti Nórsku na MS v Česku len s 19-timi hráčmi na súpiske. Vo štvrtok sa na ňu nedostali obrancovia Andrej Mironov s Michailom Grigorjevom a útočné duo Sergej Širokov, Andrej Lokťonov. Vedenie zbornej dopíše hráčov z NHL v najbližších dňoch.

slovakia

left justify in out

"Chlapci z NHL sa pripoja k tímu 1., respektíve 2. mája. Následne ich zapíšeme na súpisku. Na tú sa zatiaľ nedostali štyria hráči," cituje agentúra TASS slová mediálneho hovorcu ruskej reprezentácie Igora Larina.

 

Úradujúci svetoví šampióni, ktorých za obhajobou titulu povedie lotyšská trénerská dvojica Olegs Znaroks - Harijs Vitolinš, otvorí šampionát piatkovým duelom o 20.15 h. Proti Nórsku nastúpia na sedem obrancov a tri útočné formácie. V ostravskej B-skupine budú ich súperom aj slovenskí hokejisti, a to v nedeľu 10. mája (20.15).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona