Rusi nemajú peniaze na Capellov plat

NETKY.SK • 12 November 2014, 14:08 • 2 min
Rusi nemajú peniaze na Capellov plat

MOSKVA - Ruská futbalová únia (RFU) údajne nemá dostatok financií, aby mohla vyplácať mzdu reprezentačnému trénerovi Fabiovi Capellovi. Uviedol to člen výkonného výboru RFU Sergej Stepašin.

slovakia

left justify in out

"RFU nemá dostatok peňazí, aby si mohla dovoliť platiť pána Capella. Nie sme na to hrdí, žiaľ, taká je situácia. Musíme nájsť solventného partnera, ktorý nám túto chúlostivú záležitosť pomôže vyriešiť," povedal Stepašin.

 

Podľa ruských médií nevidel taliansky kormidelník už päť mesiacov peniaze, ktoré mu na základe zmluvy prináležia. Bývalý kouč anglickej reprezentácie, ktorý údajne berie v Rusku 11 miliónov dolárov ročne, však dodal, že "peniaze v skutočne nie sú jeho hlavnou motiváciou" a stále má chuť viesť zbornú. Kontrakt má platný až do skončenia majstrovstiev sveta v roku 2018, ktoré sa uskutočnia práve v Rusku.

 

Šesťdesiatosemročný Capello je pod tlakom po nepresvedčivých výkonoch svojho tímu v uplynulom období. Rusi nevyhrali na MS v Brazílii ani jeden zápas a vypadli už v základnej skupine. V kvalifikácii o postup na ME 2016 síce zdolali Lichtenštajnsko 4:0 a remizovali vo Švédsku 1:1, ale naposledy hrali doma s Moldavskom iba nerozhodne 1:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies