Rusi nechcú o Capellovom odchode ani počuť

NETKY.SK • 20 Jún 2013, 11:18 • 2 min
Rusi nechcú o Capellovom odchode ani počuť

MOSKVA - Ruský futbalový zväz (RFS) spravil krátky proces s úvahami, že Fabio Capello by mohol "vyslobodiť" krajana Carla Ancelottiho z Paríža Saint-Germain.

slovakia

left justify in out

Tréner ruskej reprezentácie Capello mal podľa tohto scenára zaskočiť na parížskej lavičke, aby mohol zmluvne viazaný Ancelotti prijať ponuku z Realu Madrid. Ruské médiá informovali, že Capellov syn a agent Pierfilippo už o tejto možnosti rokoval v Paríži, ale narazil na nesúhlas ruskej strany.

"Ruský futbalový zväz má s trénerom podpísanú zmluvu do skončenia majstrovstiev sveta 2014. S jeho prácou sme spokojní a očakávame, že kontrakt bude dodržaný. Zatiaľ sa všetky jeho podmienky plnia," reagoval na chýry RFS a Capello z dovolenky v Taliansku prostredníctvom Sovietskeho športu odkázal: "Zostávam v Rusku". 

Real Madrid stále hľadá adekvátnu náhradu za Josého Mourinha, s ktorým sa po sezóne dohodol na predčasnom ukončení spolupráce. Portugalčan sa vrátil do FC Chelsea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies