Rusi chcú, aby zbrojársky priemysel propagoval Steven Seagal

NETKY.SK • 4 Jún 2013, 16:39 • 2 min
Rusi chcú, aby zbrojársky priemysel propagoval Steven Seagal

MOSKVA - Rusko chce, aby sa tvárou, ktorá bude propagovať jeho zbrojársky priemysel, stal americký herec Steven Seagal. Zámerom Kremľa je obsadiť prvé miesto vo svetovom obchode s vojenskou technikou. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na miestne médiá.

slovakia

left justify in out

Ruský vicepremiér Dmitrij Rogozin uviedol, že americká hviezda akčných filmov by mohla stáť na čele medzinárodnej marketingovej kampane zameranej na propagáciu Degťarevových zbrojárskych závodov. Rogozin sprevádzal Seagala aj na dnešnej návšteve podniku.

"Ste pripravený bojovať proti americkým výrobcom svojou silou a intelektom, a ak sú Američania pripravení propagovať a podporovať vás, potom sa naučíme nové spôsoby spolupráce na zbrojárskych trhoch," povedal vicepremiér.

Predstavitelia ruskej vlády sú údajne veľkými priaznivcami Seagala, ktorý sa v marci stretol s ruským prezidentom Vladimirom Putinom, dodáva AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies