Rus Pľuščenko na súťažnom ľade, sa ako hokejista usiloval o body pre svoj tím Ľadových vlkov

NETKY.SK • 24 Október 2016, 13:52 • 2 min
Rus Pľuščenko na súťažnom ľade, sa ako hokejista usiloval o body pre svoj tím Ľadových vlkov

MOSKVA - Vynikajúci ruský krasokorčuliar Jevgenij Pľuščenko počas víkendu opäť vyšiel na súťažný ľad.

slovakia

left justify in out

V Moskve však nebojoval o prvenstvo v krasokorčuľovaní, no v Nočnej hokejovej lige sa usiloval o body pre svoj tím Ľadových vlkov. Tridsaťtriročný Pľuščenko nebol jediným prominentným hokejistom tímu, jeho spoluhráčom je totiž niekdajší futbalový reprezentant Ruska Alexander Mostovoj.

 

"Trénujem prakticky každý deň, no teraz mám za sebou premiérový zápas. Objavil som novú vášeň a absolvoval duel vo vynikajúcej atmosfére. Ako som v minulosti sľuboval, ani jeden môj deň nie je bez športu," povedal držiteľ štyroch olympijských medailí a trojnásobný svetový šampión Pľuščenko pre agentúru Tass. "Hráme na plný kontakt, no snažím sa byť opatrný," dodal.


Už o mesiac sa Jevgenij Pľuščenko predstaví v Bratislave ako krasokorčuliar, bude totiž hlavnou hviezdou šou "Kings on Ice - Králi ľadu". Spolu s ním sa v utorok 29. novembra na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu predstaví aj skvelý hudobný skladateľ či huslista Edvin Marton a ďalší krasokorčuliari - Adelina Sotnikovová, Brian Joubert, Tomáš Verner, Florent Amodio, Philippe Candeloro či slovenskí tanečníci na ľade Lucie Myslivečková s Lukášom Csölleyom.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies