Rupertovi Grintovi prekáža sláva

NETKY.SK • 7 September 2013, 09:32 • 2 min
Rupertovi Grintovi prekáža sláva

BRATISLAVA - Britský herec Rupert Grint, známy predovšetkým ako Ron Weasley z filmov o čarodejníkovi Harrym Potterovi, je podľa vlastných slov veľmi hanblivý.

slovakia

left justify in out

Práve preto ho mnohé aspekty slávy obťažujú. "Vždy, keď niekam idem, niekto ma fotí. Počas ostatných rokov som bol na niekoľkých hudobných festivaloch a je to pomerne ťažké, lebo je tam množstvo opitých ľudí. Keď jeden z nich príde ku mne, priláka to ďalších a často je to na mňa trochu príliš," vysvetlil pre magazín FHM. "Nemôžete byť sám sebou, stále ste na očiach. Skrývam sa pred tým, nosím kapucne a maskujem sa," dodal.

Dvadsaťpäťročný Rupert Grint sa do povedomia filmových fanúšikov a fanúšičiek dostal najmä ako Ron Weasley z filmov o Harrym Potterovi, kde si zahral po boku Daniela Radcliffa a Emmy Watson. Objavil sa tiež v snímkach Lekcie riadenia (2006), Cherrybomb (2009), Neriadená strela (2010) alebo Kríž cti (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies