Rupert Grint si zahrá v seriálovej adaptácii filmu Podfu(c)k

NETKY.SK • 23 August 2016, 14:00 • 2 min
Rupert Grint si zahrá v seriálovej adaptácii filmu Podfu(c)k

LONDÝN - Anglický herec Rupert Grint, známy ako Ron Weasley z filmovej série o Harrym Potterovi (2001 - 2011), sa predstaví v seriálovej adaptácii krimikomédie Podfu(c)k (2000). V desaťdielnom projekte streamovacej platformy Crackle spoločnosti Sony Pictures Entertainment sa predstaví ako neusporiadaný chlapík Charlie Cavendish. Dvadsaťsedemročný herec bude zároveň aj jeho výkonným producentom.

slovakia

left justify in out

Spolu s Grintom si v seriáli zahrajú aj Dougray Scott a Ed Westwick, ktorí stvárnia Vica Hilla a Sonnyho Castilla. Nakrúcanie sa začne na budúci týždeň v Manchestri, pričom k divákom by sa mala séria dostať v roku 2017.
Ako uviedli zástupcovia Crackle v stanovisku, projekt sa bude niesť v duchu prostredia filmovej predlohy, ale bude sa odohrávať v inom svete, ktorý sa ňou inšpiroval. V originálnej snímke Guya Ritchieho, ktorá vznikla na motívy skutočných udalostí, si zahrali Jason Statham, Brad Pitt, Benicio Del Toro či Vinnie Jones.

 

Rupert Grint sa do povedomia filmových fanúšikov a fanúšičiek dostal najmä ako spomínaný Ron Weasley z filmov o Harrym Potterovi, kde si zahral po boku Daniela Radcliffa a Emmy Watson. Objavil sa tiež v snímkach Lekcie riadenia (2006), Cherrybomb (2009), Neriadená strela (2010), Kríž cti (2012) alebo CBGB - Kolíska punku (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona