Run the Jewels zverejnili videoklip ku skladbe Meowpurrdy

NETKY.SK • 27 Január 2016, 13:01 • 2 min
Run the Jewels zverejnili videoklip ku skladbe Meowpurrdy

NEW YORK - Americká hip-hopová formácia Run The Jewels zverejnila videoklip k piesni Meowpurrdy. O video ku skladbe z remixového albumu Meow The Jewels (2015) sa postaral nezávislý anglický animátor Cyriak Harris.

slovakia

left justify in out

Ten sa preslávil najmä vlastnou webstránkou, na ktorej publikuje surreálne a často bizarné videá. Skladba vznikla v spolupráci s rapperom Maceom, basketbalistom Delontem Westom a celebritnou mačkou Lil Bub, ktorá má na sociálnej sieti Facebook vyše dva a pol milióna fanúšikov. Video zobrazuje bizarný boj medzi mačacím nebom a peklom.


Duo Run The Jewels vzniklo v roku 2013 a tvoria ho rapperi El-P a Killer Mike, pričom druhý menovaný má na starosti aj produkciu. Debutovali eponymným albumom, ktorý vydali v júni 2013. Nadviazali naň v októbri 2014 štúdiovkou Run The Jewels 2, ktorú americký magazín Pitchfork vyhlásil za najlepší album roka. Vlani v septembri ponúkli zdarma na stiahnutie spomínaný remixový album Meow The Jewels. Formácia v súčasnosti pracuje na tretej štúdiovke s jednoduchým názvom Run The Jewels 3. Termín vydania novinky zatiaľ nie je známy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies