Run The Jewels na Hip Hop Kempe nevystúpia, prídu však Mobb Deep

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 10:15 • 2 min
Run The Jewels na Hip Hop Kempe nevystúpia, prídu však Mobb Deep

PRAHA - Americká formácia Run The Jewels zrušila účasť na štrnástom ročníku festivalu Hip Hop Kemp, ktorý sa uskutoční 20. až 22. augusta vo Festivalparku v Hradci Králové. Ako informovali organizátori festivalu, dôvodom je skutočnosť, že Run The Jewels majú v spomínanom termíne dohodnuté iné akcie v USA. Usporiadatelia Hip Hop Kempu však oznámili, že na podujatí vystúpi skupina Mobb Deep.

slovakia

left justify in out

Formácia Mobb Deep vznikla v roku 1992 v New Yorku a tvoria ju rapperi Prodigy a Havoc, pričom druhý menovaný sa venuje tiež produkcii. Debutovali v roku 1993 albumom Juvenile Hell, no medzinárodný úspech sa im podarilo získať až o dva roky neskôr so štúdiovkou The Infamous. Po nej nasledovali nahrávky Hell On Earth (1996), Murda Muzik (1999), Infamy (2001), Amerikaz Nightmare (2004), Blood Money (2006) a The Infamous Mobb Deep (2014). Obaja členovia pôsobia tiež ako sóloví interpreti.


Už skôr potvrdenými interpretmi tohtoročného Hip Hop Kempu sú Royce Da 5'9" & DJ Premier, Evidence, Yelawolf, Joey Badass, Gang Starr Foundation (Jeru The Damaja, Big Shug, Lil Dap), Hopsin, Expansion Team Soundsystem, Dope D.O.D., The Four Owls, Akua Naru, Reverie, HDBeenDope, Pumpkin & Vin's Da Cuero, Kontrafakt, Majk Spirit, Separ, Big Boss Showcase (Vladimir 518, La4, DJ Wich, Orion, DJ Mike Trafik, James Cole, Refew), Strapo & DJ Spinhandz, Smack, Sodoma Gomora, VNM, Dwa Slawy, Bisz & B.O.K., Retrogott & Hulk Hodn a Pro8l3m. Vstupenky sú v predaji v sieti Eventim za 50,14 eura, VIP lístky stoja 95,04 eura.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies