VIDEO Rumunský tréner brutálne napadol dorastenca kvôli návšteve McDonald’s

NETKY.SK • 3 November 2015, 18:52 • 2 min
VIDEO Rumunský tréner brutálne napadol dorastenca kvôli návšteve McDonald’s

JASY – Na internete sa objavili šokujúce zábery, na ktorých rumunský tréner mládežníckeho tímu CSMS Iasi surovo napadol 16-ročného hráča.

slovakia

left justify in out

Tréner mládežníckeho tímu CSMS Iasi Liviu Petrache bol po sobotňajšom incidente okamžite odvolaný z funkcie. Na záberoch je vidieť, ako Petrache opakovane surovo kope do 16-ročného Codrina Tiriscu do hlavy a tela.

 

 

Incident șocant în Liga Elitelor U17: ”Te mutilez!” :O :O :OUn antrenor român și-a bătut jucătorul în timpul unui meci de campionat: https://bit.ly/1MATjiV

Posted by Gazeta Sporturilor on Sunday, 1 November 2015

 


Tirisca povedal pre rumunské noviny Gazeta Sporturilor, že tréner ho obvinil z výletu do McDonald’s počas tréningového tábora.

"Jedlo v penzióne v Otopeni, kde sme boli ubytovaní, bolo hrozné," povedal. "Preto sme sa spolu s niektorými spoluhráčmi rozhodli, že sa pôjdeme najesť do McDonald’s. Boli sme strašne hladní. Šofér nechcel ísť, tak sme išli pešo."

Tirisca povedal, že tréner to zistil pravdepodobne až počas zápasu a okamžite ho napadol. Udalosti teraz vyšetruje rumunská futbalová federácia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies