Rumunský kapitán Pavel: Slováci majú silný tím, ale hráme doma

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 09:58 • 2 min
Rumunský kapitán Pavel: Slováci majú silný tím, ale hráme doma

BUKUREŠŤ - Rumunskí tenisti v 1. kole 1. skupiny euro-africkej zóny Davisovho pohára poľahky preskočili izraelskú prekážku, kapitán tímu Andrei Pavel však už myslí na júlový súboj so Slovenskom. Zverencov Miloslava Mečířa považuje za veľmi zdatných protivníkov.

slovakia

left justify in out

"Slováci majú silný tím. Bude sa hrať po Wimbledone, musím sa poradiť s hráčmi, aký povrch zvolíme. Som veľmi rád, že budeme hrať opäť doma, to je v daviscupových zápasoch veľkou výhodou. Viem o tom, že súper má vo svojom strede kvalitných hráčov, Martin Kližan je v prvej svetovej päťdesiatke," povedal rumunský kapitán pre oficiálnu stránku Rumunskej tenisovej federácie.

 

Pavel bol priamym aktérom prvého vzájomného súboja oboch krajín. V septembri 2002 na koberci v Prešove rozhodujúcou mierou prispel k víťazstvu 4:1 a zotrvaniu Rumunska vo svetovej skupine, keď vo dvojhrách zdolal Karola Kučeru i Dominika Hrbatého a po boku Gabriela Trifua uspel aj vo štvorhre.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona