Rumunská Astra Giurgiu vyhodila trénera Protasova

NETKY.SK • 3 Marec 2015, 17:40 • 2 min
Rumunská Astra Giurgiu vyhodila trénera Protasova

BUKUREŠŤ - Rumunský futbalový klub Astra Giurgiu prepustil trénera Olega Protasova, ktorý na lavičke vydržal len niečo menej ako 5 mesiacov. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Bývalý reprezentačný útočník ZSSR nastúpil na miesto Daniela Isailu v októbri minulého roka. V deviatich ligových zápasoch ale zaznamenal s tímom len dve výhry. Astra Giurgiu, ktorá v 3. predkole Európskej ligy UEFA 2013/2014 vyradila AS Trenčín, je v tabuľke rumunskej najvyššej súťaže piata s 32 bodmi po 19. kolách. Na lídra Steauu Bukurešť stráca 12 bodov.
     

Päťdesiatjedenročný Protasov už trénoval kluby v Grécku, na Cypre, v Rusku, Kazachstane, Bielorusku, aj na rodnej Ukrajine. V rokoch 1984 až 1991 reprezentoval Sovietsky zväz v 68 zápasoch a strelil v nich 29 gólov. Za Ukrajinu odohral jeden medzištátny zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona