Rumunka Halepová sa vráti najskôr až v marci v Indian Wells

NETKY.SK • 8 Február 2017, 16:18 • 2 min
Rumunka Halepová sa vráti najskôr až v marci v Indian Wells

BUKUREŠŤ - Rumunská tenistka Simona Halepová ubudla z kádra domácich na víkendové stretnutie s Belgičankami na tvrdom povrchu v hale Sala Polivalenta v Bukurešti v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie 2017 reprezentačných družstiev žien. Informáciu prinieslo twitterové konto MS tímov ITF aj s dôvetkom, že v nominácii ju nahradila Patricia Maria Tigová. Pribudla k Irine-Camelii Begovej, Monice Niculescovej a Sorane Cirsteovej, kapitánom je legendárny Ilie Nastase.

slovakia

left justify in out

Portál Punto de Break pritom bez uvedenia zdroja informácie referuje, že Halepová nebude hrať ani na februárových turnajoch v Dubaji v SAE a katarskej Dauhe, vráti sa až od 8. marca v kalifornskom Indian Wells.

Dvadsaťpäťročná štvorka singlového renkingu WTA Halepová pre zranenie kolena nenastúpila minulý piatok na štvrťfinále v ruskom Petrohrade proti domácej Natalii Vichľancevovej.

 

Finalistka parížskeho grandslamového Roland Garros 2014 Halepová neuspela v januári na vrcholných melbournských Australian Open už v 1. kole proti Američanke Shelby Rogersovej. Priebežná absencia rodáčky z Konstance v dianí zvýšila šancu Dominiky Cibulkovej na renkingový posun z terajšej rekordnej piatej priečky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona