Rummeniggemu prekáža, že súčasná situácia nikoho netrápi

NETKY.SK • 15 Október 2014, 16:15 • 2 min
Rummeniggemu prekáža, že súčasná situácia nikoho netrápi

MNÍCHOV - Nemeckí futbaloví reprezentanti v kvalifikácii ME 2016 dvakrát v sérii nevyhrali a podľa prezidenta Bayernu Mníchov Karla-Heinza Rummeniggeho to netreba brať na ľahkú váhu.

slovakia

left justify in out

Prehra v Poľsku (0:2) a domáca remíza s Írskom (1:1) by mohli signalizovať, že súčasný mančaft pod vedením Joachima Löwa nie je taký silný ako ten spred pár mesiacov a majstrovstiev sveta v Brazílii. Úradujúci svetoví šampióni majú z troch zápasov vo svojej kvalifikačnej skupine na konte 4 body a v tabuľke sú štvrtí, čiže dve pozície za priamym postupom na ME 2016.

"Dalo sa očakávať, že začiatok novej sezóny po zisku titulu majstrov sveta bude náročný. Netreba zabúdať, že z reprezentácie odišli Lahm, Mertesacker a Klose a to boli počas posledného desaťročnia základné stavebné kamene mužstva. Ďalší dôležití hráči ako napríklad Schweinsteiger sú zasa zranení,“ povedal Rummenigge v rozhovore pre Sport 1. 

Podľa bývalého ofenzívneho hráča Bayernu a vicemajstra sveta z rokov 1982 a 1986 súčasná situácia v národnom tíme nie je ničím výnimočná. Napriek tomu by ju nepodceňoval. "Dvakrát sa nevyhralo a nikto si z toho nič nerobí. Práve to mi na tom prekáža - všetci sa tvária, že je všetko v poriadku. Na druhej strane si nemyslím, že zlá séria bude pokračovať. V roku 2015 sa dostaneme opäť na víťaznú vlnu. O tom som presvedčený,“ dodal 59-ročný Rummenigge.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies