Rummenigge vyjadril podporu van Praagovi v boji o prezidenta UEFA

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 14:17 • 2 min
Rummenigge vyjadril podporu van Praagovi v boji o prezidenta UEFA

BERLÍN - Šéf nemeckého futbalového klubu Bayernu Mníchov Karl-Heinz Rummenigge podporí v boji o prezidenta Únie európskych futbalových asociácií (UEFA) Holanďana Michaela van Praaga.

slovakia

left justify in out

Podľa Rumeniggeho má van Praag "výhodu", že má takmer 69 rokov, čím sa nemusí obávať o znovuzvolenie, keďže vekový limit v európskom riadiacom orgáne je 70 rokov.

 

"Nielenže by bol moderným a demokratickým prezidentom, ale aj statočným," vyjadril sa Rumenigge na adresu holandského kandidáta. Momentálny prezident Holandskej futbalovej federácie môže dokončiť približne dva a pol ročný mandát namiesto suspendovaného Michela Platiniho.

 

Voľby nového prezidenta UEFA sú na programe 14. septembra a van Praag momentálne figuruje ako jediný kandidát. Najneskôr do 20. júla sa môžu prihlásiť do boja o uvoľnené kreslo ďalší súperi.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies