Rummenigge odmietol prax anglických klubov pri prestupoch mladých hráčov

NETKY.SK • 21 Október 2016, 15:38 • 2 min
Rummenigge odmietol prax anglických klubov pri prestupoch mladých hráčov

MNÍCHOV - Predseda nemeckého futbalového majstra Bayernu Mníchov Karl-Heinz Rummenigge obvinil anglické kluby z tamojšej Premier League, že doslova "unášajú" mladých futbalistov, keď im už v skorom veku ponúkajú mládežnícke zmluvy. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Rekordný nemecký majster budúci rok otvára novú mládežnícku akadémiu. Rummenigge deklaroval, že Bayern si rozhodne neosvojí postupy anglických klubov a ich prestupovú politiku získavania mladých hráčov.

 

"Nechceme brať do Mníchova 10 až 11-ročných chlapcov, tak ako to robia Angličania. V ich prípade sa dá hovoriť skoro až o únosoch," citoval klubový magazín Bavorov bývalého nemeckého reprezentanta. "Mal by som totiž morálne výhrady. Myslím si, že 14 rokov veku je ten správny čas vziať mladých hráčov do Bayernu." dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona