Rummenigge: Bayern ani po angažovaní Lewandowského nepredá Mandžukiča

NETKY.SK • 15 Január 2014, 17:02 • 2 min
Rummenigge: Bayern ani po angažovaní Lewandowského nepredá Mandžukiča

MNÍCHOV - Vedenie nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov nemá v pláne predať chorvátskeho kanoniera Maria Mandžukiča, hoci od budúcej sezóny vystuží jeho útok Robert Lewandowski z Borussie Dortmund. Uviedol to v rozhovore pre stredajšie vydanie denníka Bild prezident Bavorov Karl-Heinz Rummenigge.

slovakia

left justify in out

Šéf Bayernu naznačil, že úradujúci šampión Ligy majstrov dokonca možno predĺži s Mandžukičom zmluvu, ktorá mu má vypršať v roku 2016. "Sme s ním veľmi spokojní. Predčil naše očakávania. Chceme si ho v Mníchove udržať a sme pripravení s ním predĺžiť kontrakt," povedal Rummenigge.

Dvadsaťsedemročný Mandžukič prišiel do Mníchova v roku 2012 z Wolfsburgu, s Bayernom podpísal štvorročnú zmluvu. Chorvát od svojho príchodu nastrieľal vo všetkých súťažiach 34 gólov a stal sa tímovou jednotkou na poste hrotového útočníka, odkiaľ vytlačil Maria Gomeza. Od leta bude mať však silného konkurenta, Poliak Lewandowski sa upísal bundesligovému majstrovi do roku 2019. Tréner Pep Guardiola má na hrote útoku k dispozícii ešte aj peruánskeho veterána Claudia Pizarra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies